Thursday, October 2, 2008

ultimate challenge



happy birthday didiiiiiii!, mijn lieve man is vandaag jarig. hij ligt nu nog te slapen omdat hij vannacht naar een voetbal wedstrijd zat te kijken van zijn favoriete club. ik heb een slinger opgehangen en gisterenavond een citroencake gebakken. een beetje icing er over heen gedaan. straks nadat we hebben geluncht gaan we die lekker eten. heb ook een heel leuk kaarsje gekocht. annissa wilde gisteren al de hele tijd voor didi zingen. dan zei ze: 'tomorrow happy birthday papa'. ze was helemaal hyper. dus vandaag zullen we het verjaardagslied menigmaal horen ben ik bang :). we hebben nog een ander leuk filmpje gemaakt en die op youtube gezet. kijk even op:

http://www.youtube.com/results?search_query=yoshienmitzu&search_type=&aq=f

we konden van onze vrienden irene & rik hun tuintafel met vier stoelen lenen omdat zij een nieuwe tafel hadden gekocht. wij hebben hier zoveel ruimte + dat we bij ons in de tuin een klein rond marmeren tafeltje hadden staan. die niet echt comfortabel was wanneer je daar wilde eten. dus we waren heel erg blij dat we nu een degelijk houten tafel zouden hebben staan. de stoelen werden vorige week al een keer gebracht door irene & rik. we hebben de tafel zelf opgehaald. het paste prima in onze auto. we hadden wel een houten blad boven ons hoofd tijdens het rijden. maar ze wonen zo dichtbij dat het geen enkel probleem was.


gisteren zijn we begonnen om de tafel en stoelen in elkaar te zetten. het meubilair komt van ikea en iedereen weet dat het een hele klus is om iets in elkaar te zetten MET beschrijving. laat staan ZONDER beschrijving! wij vielen in de laatste categorie. een uitdaging tot en met kan ik je vertellen. gelukkig was het bewolkt en niet zo heet zodat we het in de tuin in elkaar konden zetten. het waren zooooooveel schroefjes en boutjes. hopen dat we niks over zouden houden :). we begonnen eerst met de tafel. ik zei nog tegen didi dat we geheid iets verkeerd zouden monteren want dat gebeurt altijd. we hadden de poten aan de tafel gemonteerd maar we hielden een balk over (???). toen bleek dat we de poten verkeerd om hadden vast gemaakt (pffffffff). didi was bezig met de stoelen en ik maakte de tafel af. na ongeveer drie uur waren we dan eindelijk klaar! en het resultaat is er hoor! het lijkt wel alsof we 'eigen huis & tuin' over de vloer hebben gehad hahahahaha.

VOILA!
dit is toch helemaal fantastisch? we zitten nu alleen maar buiten. en we wilden eerst uit eten gaan maar we hebben nu toch besloten om lekker zelf te koken en heerlijk thuis te gaan eten. wijntje erbij en klaar is kees! we zijn helemaal gelukkig.
annissa vind het nu ook veel leuker om aan tafel te zitten. ze vind het gezellig en zit nu uit vrije wil naast me appelsap te drinken :). life is gooooooooooood!

No comments:

Related Posts with Thumbnails