Friday, October 23, 2009

parent-teacher meeting

oftewel 10 minuten gesprek op de creche :)...we ontmoetten annissa's nieuwe juf auntie jacinta. we zagen haar wel elke keer bij het ophalen en zo maar we hadden nog niet echt met haar gesproken. het was erg leuk om te horen hoe annissa zichzelf ontwikkeld. dit had haar juf in haar rapport geschreven:

' Annissa has adapted herself very well into her enviroment and has become more sociable towards her peers. She enjoys group activities such as art, craft, music and story telling. She is able to follow the classroom routine, choose activities individually and return them to their proper place. She enjoys school and is progressing well. "

ze luistert goed en is heel sociaal naar andere kinderen toe. ze deelt een klas met een paar oudere kinderen die tussen de 4 en 5 jaar zijn. daar leert ze ook een hele hoop van. ze begint langzaam aan te leren wat welke letters zijn en hoe ze uitgesproken moeten worden. alles gaat spelende wijs. dit is een montessori creche en we merken dat het goed bij annissa past. wanneer we haar volgend jaar naar een internationale school zouden sturen zou ze op een geheel andere wijze les krijgen. nu zijn we goed aan het nadenken wat het beste aansluit. annissa kan hier blijven totdat ze 6 jaar is en in die tijd leert ze lezen en schrijven. maar vooral om kind te zijn en dat vinden didi en ik het aller belangrijkst.

No comments:

Related Posts with Thumbnails