Tuesday, December 23, 2008

relaxen

23 december:
we zijn nu een paar dagen op tioman island en we zijn helemaal ontspannen. je kunt hier niet zoveel doen dus je bent verplicht te luieren :) af en toe een regenbuitje maar vaak droge momenten. de zee is te ruig om in te zwemmen + dat annissa nog steeds een hekel heeft aan zand. ze vind het vies zegt ze (pfffff). maar gelukkig zijn we voorzien van een zwembad, waar we elke dag wel even een duik in nemen. ik ga er nu mee stoppen want er komt een giga regenbui aan!

26 december, 12.15 uur:
we hebben net uitgecheckt. didi is met annissa in de zee gaan zwemmen en nu liggen ze in het zwembad. het is vandaag droog. soms wat regendruppels maar die zijn ook zo weer weg. om 14.30 uur moeten we bij de receptie staan want dan gaan we met een busje naar het vliegveld. het is nog geen 5 minuten rijden. 16.00 uur vliegen we weer terug naar subang airport. onze 1e kerstdag was heeeeel erg lui. het regende de hele dag dus zijn we heerlijk in ons huisje gebleven. we hebben films zitten kijken en allerlei slechte dingen zitten eten. 's avonds hebben we in het restaurant gegeten.

we hebben een ontzettend relaxte kerst gehad en waarschijnlijk gaan we dat zeker nog een keer doen! de volgende kerst zijn we een kindje rijker!

No comments:

Related Posts with Thumbnails