Thursday, December 18, 2008

kerstvakantie

didi is sinds vandaag eindelijk vrij. tot en met 4 januari! we zitten nu nog lekker in onze pyama's en vandaag gaan we het rustig aan doen. annissa is de enige die aangekleed is. ze was erg blij om didi vanochtend weer te zien na twee dagen. aanstaande zondag worden we om 10.45 uur opgehaald door een taxi die ons naar 'subang airport' zal brengen. het is een half uur van ons huis vandaan. we vliegen om 12.40 uur en het is maar voor een uurtje. zodra we op tioman aankomen worden we door het hotel opgehaald. de komende paar dagen rustig spullen bij elkaar leggen zodat we niks vergeten. het zal wel een koffer worden voor ons drieeen.

gisterenavond werd er een grote doos bezorgd door de postbode. annissa was helemaal enthousiast! en wilde zien wat er in zat. ik maakte het open en er zaten allemaal kadootjes in! ik vertelde haar dat ze van de kerstman waren en we ze onder de kerstboom moesten leggen. ze ging spontaan 'jingle bells' zingen. en ze had al besloten dat wanneer ze morgen wakker zou worden ze alle kadootjes mocht openmaken :). vanochtend mocht ze er eentje uitpakken en het was een lieveheerstbeestjes knuffel met een spiegeltje er in. morgen mag ze er weer eentje openen. voor haar is het nog wel een beetje verwarrend want toen sinterklaas in kuala lumpur was en we dat bij haar vriendje lode gingen vieren, mocht ze namelijk alle kado's in een keer uitpakken. maar gelukkig begrijpt ze het.

voor de rest hebben we rustige dagen achter de rug gehad. elke dag wel met een vriendje/vriendinnetje afspreken, thuis spelen, rommelen in huis. we vinden het erg fijn om thuis te zijn. we hebben zoveel ruimte, een grote tuin, dat je niet het gevoel hebt dat je perse weg moet.

1 comment:

Anonymous said...

lekker genieten skatjes van me! kuss

Related Posts with Thumbnails