Saturday, March 28, 2009

annissa's verjaardag


onze kleine meid was gisteren drie jaar geworden. heel cliché wat ik nu ga schrijven maar het is echt snel gegaan! vorig jaar op haar verjaardag waren we naar de perhentian islands gegaan samen met mijn moeder. dit jaar wilden we haar een kinderfeestje geven. gisteren heeft ze op school getrakteerd. ik had allemaal zakjes gemaakt met daar in allerlei lekkere dingen voor haar klasgenootjes. 13 van die zakjes...annissa kreeg er uiteraard zelf ook een. didi had een halve dag vrij genomen. samen met m'n nichtje nica en haar vriend luciano(die hier gezellig op vakantie zijn) haalden we didi op van zijn werk, toen annissa van de crèche opgehaald. we zijn toen eerst wat gaan lunchen om daarna naar een vlinderpark te gaan. het regende wel veel gisteren. we deden annissa een groot plezier om naar het vlinderpark te gaan. ze is er al een paar keer eerder geweest en het verveelt haar nooit.

vandaag vierden we haar kinderfeestje. ik had tien kinderen uitgenodigd en ze konden allemaal komen. 's ochtends hebben we alles voorbereid. nica maakte citroen limonade, daarna kaas/komkommer sandwiches, luciano heeft geholpen de fruitsalade af te maken en ham/cream cheese/zongedroogde tomaten gemaakt, nina maakte mini pizza's. didi haalde de taart op van de bakker en ik was allerlei verschillende dingen aan het doen. net voor 12.00 uur waren we helemaal klaar. niet veel later kwam annissa's vriendinnetje tea met haar vader. kort daarna liep het huis al aardig vol. didi en ik zaten net te tellen hoeveel mensen we vandaag over de vloer hadden en we waren in totaal met 36 man. de kinderen waren allemaal heel leuk aan het spelen. ze konden een schilderijtje verfen als ze daar zin in hadden of lekker in het opblaasbare zwembad springen. alles verliep spontaan en er hing een hele gezellige sfeer. op de eettafel binnen stond het eten en drinken en iedereen pakte zelf wanneer ze daar zin in hadden. rond 14.00 uur gingen we voor annissa zingen met voor haar neus een mooie taart waar drie kaarjes in zaten. er was bijna niks meer over en iedereen vond het lekker.

ze is goed verwend en heeft hele leuke kado's gekregen. boekjes, kleurboeken, een barbie, barbie zonnebril, barbie etui met potloden, puzzel, speelgoed sneeuwwitje blender, kinder laptop en ga zo maar door! zij krijgt voorlopig echt he-le-maal niks hahahahahaha. mocht iemand de foto's willen bekijken, kopieer deze link en plak het in een nieuw venster:

http://www.slide.com/r/AHxVLbAahD-qXMQ93sF8n-bB3fOj7gGU?previous_view=lt_embedded_url

No comments:

Related Posts with Thumbnails