Wednesday, June 25, 2008

weer bijna weg

we zijn nu vijf dagen thuis en morgenochtend gaan we weer voor een paar dagen weg :) het reizen zit in ons bloed denk ik hhahaha. dit keer gaan we naar siem reap, cambodja. didi is daar sinds gisteren al voor werk en omdat hij daar naartoe moest vond ik het een kans om ook te gaan. morgenochtend vliegen we rechtstreeks en blijven daar tot maandagochtend. we logeren in le meridien angkor, hartstikke chic, maar didi's werk (saatchi&saatchi) heeft dit voor ons geboekt onder een corporate rate. ik heb zo'n zin om daar lekker rond te lopen, mooie foto's te maken en naar de bekende tempel angkor wat te gaan! we zijn al eens in phnom penh geweest en dat vonden we al zo leuk. nu hebben we de kans om hier rond te neuzen. het is wel spannend want ik heb nog niet eerder alleen met annissa gevlogen. maar het zal allemaal wel goed komen. het is maar een vlucht van nog geen drie uur meen ik.

maandagmiddag zijn we weer thuis en dan moet didi 's avonds meteen door naar singapore, ook voor werk. waar hij een hele week moet blijven :(. maar daarna is hij weer thuis en zal hij als het goed is voorlopig niet weg hoeven. op dit moment is mijn pc thuis stuk en maak gebruik van mijn oer-oude iMac. deze is zeker 8 jaar oud en kan nu al niets meer. internetten gaat net, alleen heel traag dus ben ik voorlopig genoodzaakt om naar een internet-cafe te gaan. de pc laat ik door een monteur nakijken. misschien kan hij hem nog redden. zo niet, dan schaffen we een nieuwe aan (YEAHHHH).

vanochtend werd ik wakker met een dik ooglid. ik had sinds een week al een beetje last van mijn oog maar het was niet opgezwollen. nadat ik annissa naar de creche had gebracht ben ik naar onze huisart gegaan en zij vertelde me dat m'n traan-buisje is verstopt en er zo een 'cyste' (ik weet niet hoe het in het nederlands heet) is. door middel van antibiotica en zalf (tweemaal daags) moet het als het goed is weg gaan. aankomende dinsdag moet ik weer bij haar terug komen en dan gaat ze kijken of het verbeterd is. anders word ik doorverwezen naar een specialist! ik zie er nu uit alsof ik met een oog keihard heb lopen janken voor uren hahahahahaha.

No comments:

Related Posts with Thumbnails